Terugblik op 5 succesvolle edities van GO!-NH

GO!-NH is een versnellingsprogramma voor ondernemers, innovatieve MKB en grote bedrijven en instellingen die het verschil gaan maken in circulaire economie, energietransitie en duurzame mobiliteit in Noord-Holland en daarbuiten. In een programma van drie maanden werken tien teams, aangevuld met teams uit regionale en industrie Challenges, aan het versneld ontwikkelen van innovatieve oplossingen die bijdragen aan een vitaal innovatie ecosysteem. Vanaf 2018 zijn er 5 Accelerator rondes geweest en zijn er 65 ondernemingen en innovatie teams versneld dankzij de GO!-NH Accelerator. Zie hier het overzicht van de teams.

GO!-NH Accelerator duurzame innovatie (voorjaar 2020)

Alle GO!-NH-deelnemers van GO!-NH Accelerator duurzame innovatie leerden dit jaar onverwacht dezelfde les: creativiteit in crisistijd. Het zorgde dinsdag 16 juni 2020 voor inspirerende verhalen tijdens het online festival New Economy Now. Als afsluiting van de drie maanden durende Accelerator, kregen de GO!-NH ondernemers ruimte op het podium van het online festival.

13 duurzame en innovatieve ondernemingen ontwikkelden de afgelopen 3 maanden in de GO!-NH accelerator versneld hun duurzame innovaties voor de markt. Tijdens GO!-NH On Stage presenteerden zij de ontwikkelingen van hun propositie, groei, ambitie en uitdagingen. Bekijk hier de beelden terug van GO!-NH On Stage. Hier kun je lezen waar de 13 team mee bezig zijn.

GO!-NH Accelerator circulaire economie (najaar 2019)

De achttien teams van GO!-NH Accelerator circulaire economie sloten op 23 januari 2020 hun Accelerator af met GO!-NH On Stage tijdens het NE20 festival in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De hele dag stond in het teken van het stimuleren van een nieuwe economie. De teams presenteerden hun bedrijven op het podium en waren aanwezig op de beursvloer. Met zo’n 1.000 bezoekers, was dit een unieke kans om hun initiatieven te presenteren en hun netwerk te verbreden.

Maak kennis met de teams van GO!-NH CE2019 en bekijk de aftermovie.

GO!-NH Accelerator duurzame mobiliteit (voorjaar 2019)

Na drie maanden accelereren was het dan zo ver; in de week van 17 tot en met 21 juni vond Demo Week plaats tijdens WeMakeThe.City. De teams van GO!-NH Accelerator duurzame mobiliteit 2019 en verschillende GO!-NH Alumni stonden op het podium van verschillende events. Als klapstuk vond op 20 juni Demo Day plaats, waarmee de derde editie van het Accelerator programma succesvol werd afgesloten.

Maak kennis met de teams en bekijk de aftermovie van Demo Day.

GO!-NH Accelerator circulaire economie (najaar 2018)

Met pitches, interviews, mini-masterclasses en deep dives sloten de 16 teams van de GO!-NH Accelerator circulaire economie 2018 de Week van de Circulaire Economie af. In het circulaire ABN Amro Paviljoen CIRCL op de Zuidas bruiste het van de circulaire business ideeën! De teams namen de 200 gasten – innovators, beleidsmakers en investeerders – mee in hun ontwikkeling van de afgelopen 3 maanden, In deze periode werkten ze aan hun propositie, groei, ambitie en uitdagingen. Lees hier meer over de teams en bekijk de aftermovie van Demo Day.

GO!-NH Accelerator duurzame mobiliteit (voorjaar 2018)

De eerste editie van GO!-NH was in het voorjaar 2018 en gericht op duurzame mobiliteit: GO!-NH Accelerator duurzame mobiliteit 2018. Demo Day was hiervan het afsluitende event. Even wat cijfers: op 14 juni 2018 waren er maar liefst 24(!) innovaties met 200 bezoekers in de 3D Makers Zone, te Haarlem. Dit was ‘Innovating mobility 2018 Demo Day’ van GO!-NH, samen met provincie Noord-Holland en Innomics en tientallen partners, waaronder Techport, Rabobank en de Amsterdam Economic Board. Bekijk hier de aftermovie.